Ingrediente:
-12 linguri de faina
-Margarina Unirea Original 250 g
Blat:
- 12 oua
-12 linguri zahar
-12 linguri faina
-2 plicuri zahar vanilat
-1/2 plic praf de copt
-1/2 lingurita bicarbonat de sodiu
Glazura:
-1pachet margarina unirea(250 g)
-3 linguri bune de cacao
-400 ml lapte
-12 linguri zahar
-2 esente rom
-250 gr. nuca de cocos.
Mod de preparare:
Pentru blat se separa ouale.Albusurile se bat spuma tare apoi se adauga zaharul si zaharul vanilat,galbenusurile, praful de copt si bicarbonatul dizolvat in putina zeama de lamaie si la urma faina in ploaie.Compozitia se pune intr-o tava mare dreptunghiulara unsa cu ulei si tapetata cu faina si se coace la foc potrivit 30-35 minute.Dupa ce s-a copt se lasa la racit se taie blatul in patratele care se dau apoi prin glazura si apoi prin nuca de cocos si se lasa pe un gratar.Pentru glazura se amesteca toate ingredientele pe foc mic pana se topeste zaharul si margarina, se trage de pe foc si se adauga cele doua esente de rom.Prin aceasta glazura se tavalesc cubuletele si apoi prin nuca de cocos.
Pofta buna!
Categories:
Prajituri