Ingrediente pentru 4 portii
- 8 foi de clatite
-500 g spanac
- 100g cascaval ras
- ulei
- 8 palarii de ciuperci
- 1 ceapa
- 500g rosii mici si zemoase
- 1 pahar de smantana
- sare, piper
Preparare:
Spanacul curatat, oparit, scurs de apa si tocat se amesteca cu ceapa tocata marunt si ciupercile feliate, care au fost calite separat in ulei bine incins .Se condimenteaza cu sare si piper , dupa gust.Cu acest amestec se umplu foile de clatite.Se aseaza intr-un vas termorezistent pe un strat de rosii feliate. Peste clatite se pune un alt strat de rosii taiate, se acopera cu smantana, cascaval ras si se rumeneste la cuptor 15-20 de minute .Daca smantana e groasa ,se poate amesteca cu o cescuta de apa.
Pofta buna!
Categories:
Clatite,
Clatite la cuptor