test

test

Horoscop

Vremea in Romania

Negresa cu sfecla

Ingrediente:
 -3 oua
 -500g sfecla cruda
 -100g unt
 -200g ciocolata amaruie
 -esenta vanilie
 -250g zahar brun
 -100g faina
 -25g cacao

  Mod de preparare:
     Sfecla se fierbe in coaja pana devine moale,apoi se curata si se taie bucati.Ciocolata se rupe in bucati mici,iar untul se taie cubulete.Punem bucatile de sfecla intr-un robot de bucatarie impreuna cu ciocolata,esenta si untul si mixam pana obtinem o compozitie omogena.Batem cu un tel ouale si zaharul brun intr-un bol.Adaugam cu o lingurita compozitia cu sfecla (din robotul de bucatarie)in bolul in care am batut ouale cu zaharul.Cernem faina si cacao si amestecam cu grija compozitia.Tapetam o tava cu hartie de copt ,apoi punem compozitia in tava.Dam 25 minute la cuptor la foc mediu.
    Pofta buna!

Categories:
    eXTReMe Tracker