Ingrediente:
-3 oua
-500g sfecla cruda
-100g unt
-200g ciocolata amaruie
-esenta vanilie
-250g zahar brun
-100g faina
-25g cacao
Mod de preparare:
Sfecla se fierbe in coaja pana devine moale,apoi se curata si se taie bucati.Ciocolata se rupe in bucati mici,iar untul se taie cubulete.Punem bucatile de sfecla intr-un robot de bucatarie impreuna cu ciocolata,esenta si untul si mixam pana obtinem o compozitie omogena.Batem cu un tel ouale si zaharul brun intr-un bol.Adaugam cu o lingurita compozitia cu sfecla (din robotul de bucatarie)in bolul in care am batut ouale cu zaharul.Cernem faina si cacao si amestecam cu grija compozitia.Tapetam o tava cu hartie de copt ,apoi punem compozitia in tava.Dam 25 minute la cuptor la foc mediu.
Pofta buna!
Categories:
Prajituri