Ingrediente:
-un blat de pandişpan mai înalt
Crema:
-o cană de nuci prăjite şi sfărâmate
-o cană de zahăr
-2 linguri cacao
-o ceşcuţă de lapte
-un sfert de unt-margarină (60g)
Mod de preparare:
Zahărul, cu laptele şi cacaoa se pun pe foc şi se fierb, apoi se amestecă şi nucile. Când crema e călduţă, se adaugă margarina.
Blatul se taie în două, se însiropează (opţional) şi se pune crema. Se decorează după bunul plac, eu am făcut tot o glazură la rece, dar am avut puţin zahăr pudră şi mi-a ieşit doar de câteva linii.
Pofta buna!
-un blat de pandişpan mai înalt
Crema:
-o cană de nuci prăjite şi sfărâmate
-o cană de zahăr
-2 linguri cacao
-o ceşcuţă de lapte
-un sfert de unt-margarină (60g)
Mod de preparare:
Zahărul, cu laptele şi cacaoa se pun pe foc şi se fierb, apoi se amestecă şi nucile. Când crema e călduţă, se adaugă margarina.
Blatul se taie în două, se însiropează (opţional) şi se pune crema. Se decorează după bunul plac, eu am făcut tot o glazură la rece, dar am avut puţin zahăr pudră şi mi-a ieşit doar de câteva linii.
Pofta buna!
Categories:
Prajituri