Ingrediente 2 cozonaci:
Pentru aluat:
-1kg faina
-300g zahar
-4 oua
-1 pahar iaurt
-2cuburi drojdie
-1/2 pachet margarina sau unt
-ulei
-esenta vanilie
- esenta rom
Pentru umplutura:
-300g nuca macinata
-200g rahat
-2 oua
-1 pachet cacao
-esenta rom
-esenta vanilie
o cescuta lapte
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul din ingredientele mentionate si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se separa umplutura amestecand ingredientele mentionate.Se intinde aluatul peste care se aseaza umplutura si se ruleaza cu umplutura in intrior.Se unge deasupra cu ou batut si se coace in cuptor bine incalzit aproximativ 45 minute.
POFTA BUNA!
Pentru aluat:
-1kg faina
-300g zahar
-4 oua
-1 pahar iaurt
-2cuburi drojdie
-1/2 pachet margarina sau unt
-ulei
-esenta vanilie
- esenta rom
Pentru umplutura:
-300g nuca macinata
-200g rahat
-2 oua
-1 pachet cacao
-esenta rom
-esenta vanilie
o cescuta lapte
Mod de preparare:
Se pregateste aluatul din ingredientele mentionate si se lasa la dospit pana isi dubleaza volumul.Se separa umplutura amestecand ingredientele mentionate.Se intinde aluatul peste care se aseaza umplutura si se ruleaza cu umplutura in intrior.Se unge deasupra cu ou batut si se coace in cuptor bine incalzit aproximativ 45 minute.
POFTA BUNA!
Categories:
Prajituri