test

test

Horoscop

Vremea in Romania

Prajitura China

Ingrediente:
 Aluatul:
 -200 g nuci macinate
 -100 g faina
 -200 g zahar
 -200g unt la temperatura camerei
 -6 albusuri
 -2 linguri cacao
Glazura:
 -4 galbenusuri
 -200 g zahar pudra
 -o lingurita zeama lamaie
 -25 g ciocolata rasa pentru decor

Mod de preparare:
    Se amesteca intr-un vas nucile macinate cu untul, zaharul, faina si cacaoa. Se da drumul la cuptor sa se incalzeasca-foc mediu. Se bat albusurile spuma tare si se adauga peste restul ingredientelor deja amestecate. Se amesteca usor cu o furculita pana se incorporeaza.Intr-o tava de aragaz unsa cu unt/ulei si tapetata cu faina se pune compozitia si se da la cuptor cam 30 de minute.Cand este aproape gata se scoate din cuptor si se pune uniform glazura; cele 4 galbenusuri frecate cu zaharul praf si zeama de lamaie. Se reintroduce in cuptor inca 5 minute pana este gata si se mai lasa inca 10 minute in cuptor cu focul stins. Glazura se intareste si arata ca o bezea. Se rade ciocolata peste glazura cat este inca calda. Se taie rece.
  Pofta buna!

Categories:
    eXTReMe Tracker