Ingrediente:
-9 foi de lasagna
-1 ceapa rosie taiata fin
-100 g ciuperci taiate lamele
-1 catel de usturoi zdrobit
-400 g piept pui sau curcan taiat in cuburi
-150 ml vin rosu diluat in 100 ml apa
-250 g de suc de rosii
-1 lingura de zahar
Sos bechamel:
- 75 g unt
-50 g faina
-1 ou batut
-600 l lapte
-75 g parmesan
-sare si piper dupa gust
Mod de preparare:
Se prajesc intr-o cratita cu ulei 3-4 minute, ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile si puiul si se lasa 4-5 minute.Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se adauga sosul de rosii
si zaharul si se fierbe pana e gata carnea.Intr-o tava tapetata cu ulei sau unt se pun foile de lasagne, alternate cu umplutura de carne, la sfarsit se toarna sosul bechamel, si se pune in cuptor.
Pofta buna!
Categories:
Mancare la cuptor