test

test

Horoscop

Vremea in Romania

Lasagna de pui

Ingrediente:
 -9 foi de lasagna
 -1 ceapa rosie taiata fin
 -100 g ciuperci taiate lamele
 -1 catel de usturoi zdrobit
 -400 g piept pui sau curcan taiat in cuburi
 -150 ml vin rosu diluat in 100 ml apa
 -250 g de suc de rosii
 -1 lingura de zahar

  Sos bechamel:
  - 75 g unt
  -50 g faina
  -1 ou batut
  -600 l lapte
  -75 g parmesan
  -sare si piper dupa gust

    Mod de preparare:
        Se prajesc intr-o cratita cu ulei 3-4 minute, ceapa si usturoiul, se adauga ciupercile si puiul si se lasa 4-5 minute.Se pune vinul si se lasa sa fiarba cu totul 5 minute. Se adauga sosul de rosii
si zaharul si se fierbe pana e gata carnea.Intr-o tava tapetata cu ulei sau unt se pun foile de lasagne, alternate cu umplutura de carne, la sfarsit se toarna sosul bechamel, si se pune in cuptor.
     Pofta buna!

   

Categories:
    eXTReMe Tracker