test

test

Horoscop

Vremea in Romania

Rulada de pui

Ingrediente:
 -750 g piept de pui
 -100 g ciuperci proaspete
 -1 morcov mic
 -150 g sunca
 -50 g cascaval
 -1 ou
 -1 lingura smantana
 -1 fir de ceapa verde
 -verdeata
 -sare, piper, cimbru

   Mod de preparare:
      Se spala puiul, se taie pe orizontala, astfel incat sa ramana o bucata intreaga, dar mai subtire.Se intinde o folie de plastic pe masa si se pun bucatile de pui unele langa altele Se condimenteaza dupa gust. Peste ele se pune o alta bucata de folie.Se bate pieptul de pui bine, cu ciocanul de snitele, pana ajunge la o grosime de 7-10 mm. Se aprinde cuptorul.  Se spala si se taie foarte marunt ciupercile, morcovul, jumatate din sunca, mararul si patrunjelul. Se amesteca cu oul batut si smantana.  Cascavalul se taie bastonase si se pune alaturi de sunca.Se scoate folia de deasupra puiului. Se pune pe bucata de pui sunca ramasa, pe lungime, acoperindu-se uniform suprafata si se ruleaza.Se pune in tava, se toarna putina apa si 2 linguri de ulei.Se da la cuptor timp de o ora.Se intoarce pe ambele parti.
       Pofta buna!

Categories:
    eXTReMe Tracker